Dodjela nagrada i predstavljanje dosadašnjih rezultata projekta JaSom u područnoj školi OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica u Miljevcima

Na temelju objavljenih rezultata ocjenjivanja likovnog natječaja raspisanog povodom Međunarodnog dana materinjeg jezika na web stranici Slovačkog centra za kulturu Našice, sa učiteljem slovačkog jezika Dominikom Rajačićem i ravnateljicom Osnovne škole Vladimira Nazora Nova Bukovica Laretom Žubrinić, dogovoreno je dodjeljivanje diploma, nagrada i zahvalnica učenicima koji su sudjelovali u likovnom natječaju u područnoj školi u Miljevcima. Dana 31. ožujka 2020 na ispred Hrvatsko-slovačkog doma uz prisutnost učitelja slovačkog jezika i ravnateljice škole, ravnateljica SKC-a Našice Sandra Kralj Vukšić i kustos Marko Kurtek zahvalili su se učenicima i učiteljici na sudjelovanju u natjecanju i dodjelili nagrade. U sklopu dodjele nagrada učiteljima su bili predstavljeni dosadašnji rezultati projekta JaSom (Samoidentifikacija u multietničkom okruženju kao sredstvo etničke tolerancije).

U sklopu natjecanja učenici područne škole Osnovne škole Vladimira Nazora Nova Bukovica u Miljevcima osvojili su nagrade:
1. mjesto: Ana Koleno – 4. razred
2. mjesto: Marta Terek – 5. razred
4. mjesto: Mia Dorčak – 1. razred

Zahvalnice su dobili:
1. Lana Terek, 2. razred
2. Marija Sobol, 2. razred
3. Dora Sobol, 3. razred
4. Ivano Dolovski, 3. razred
5. Dunja Sobol, 3. razred
6. Eleonora Kišur, 4. razred
7. Anja Dorčak, 5. razred
8. Luka Novaković 5. razred
9. Gabrijel Dolovski 5. razred

Scroll to Top