Sastanak učitelja slovačkog jezika i kulture

Prvi sastanak učitelja slovačkog jezika i kulture ove godine održao se 17. siječnja u Osijeku. Andrija Kuric, savjetnik za slovački jezik i kulturu te ujedno i organizator ovog sastanka, na kojemu su prisustvovali gotovo svi učitelji, u uvodu je pozdravio sve prisutne te ujedno predstavio novu kolegicu Maju Kanđera, koja od ove školske godine radi u Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić u Zdencima i u Osnovnoj školi Vladimira Nazora u Novoj Bukovici. Zajedno s učiteljima zahvalio se potpredsjedniku za školstvo i informiranje Josipu Krajčiju te ravnateljici Slovačkog centra za kulturu Našice Sandri Kralj Vukšić za sudjelovanje.
Slovački centar za kulturu Našice u slijedećem razdoblju biti će neprestano prisutan u događanjima s tog područja, što proizlazi iz Odluke Izvršnog odbora Saveza Slovaka donesene dana 28.11.2014. prema kojemu Slovački centar za kulturu Našice preuzima sve kompetencije u području školstva, koje je imao Savez Slovaka.
Nakon uspješne realizacije svih točaka programa, u svrhu dobre suradnje predložena su pravila komunikacije. Vjerujemo da promjena neće imati negativne učinke, upravo suprotno, zaposlenice Slovačkog centra za kulturu Našice ulagat će napore u svrhu dobre suradnje u području školstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top